søndag 8. januar 2012

Dukketepper av TildastofferMan trenger ikke bare sy Tildafigurer av Tildastoffer!

Jeg var så heldig å komme over et supersalg i sommer. Det resulterte i meter på meter av lekre stoffer. Jeg har ikke brukt brøkdelen av dem enda, men noe har det blitt, f.eks. disse dukketeppene.
Til hvert sett har jeg sydd en pute til.Med dette litt tandre innlegget
ønsker jeg alle et riktig godt nyttår
 her på Tildabloggen.

Hilsen Siri
9 kommentarer:

 1. Super skønne. Er sikker på at modtageren vil knus-elske dem - og ikke mindst sove pragtfuldt om natten :o)
  Dejlige farver du har sat sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar! Hilsen Siri:-)

   Slett
 2. Nydelige! Flotte sammen med dukkene. Har laget min andre Tilda denne uken. Skal lage kjoler og jakker til dem, kanskjei helga. To Tildaer til er ferdig sydde, og venter på fyllmasse! "Skåret over samme lest", men likevel induviduelle!

  SvarSlett
 3. Hei, siden jeg fant bloggen din har jeg blitt en ivrig Tildafan. Lager litt forskjellige Tildating når jeg har tid. Men jeg prøver å få tak i e bok som er tom på forlaget og lurte på om du kunne hjelpe meg. Boken jeg er ute etter heter Sommer i Tildas hage. Synes det er så mye fint der og jeg har falt helt for sneglen!!!! Som jeg første gang så hos "Prinsesse Elin". Ha en koselig uke. God klem Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg kan ikke hjelpe deg med denne boka, men det må da være noen som kan? Har du spurt på biblioteket? Kanskje de kan skaffe den fra ett eller annet sted? Lykke til! Hilsen Siri

   Slett
 4. Tusen takk for svar, det skal jeg gjøre. Takk for tipset og flott blogg ;o)

  SvarSlett
 5. Sikke mange skønne Tilda ting du har på din blog, jeg er selv helt vild med Tilda og syr også noget, dejligt at hente inspiration på andre blogs )

  SvarSlett
 6. Nydelige små tepper! Har vært innom bloggen din før, glemte å legge meg som følger dengang, så idag skal det huskes!!

  SvarSlett
 7. det er pent...og jeg elsker farger og design! Så nydelige! (sorry for my Norwegian). God helg!

  SvarSlett