søndag 11. november 2012

Snegler

Hei! Jeg tok nylig bilde av alle Tilda-sneglene mine som jeg har her i huset. Tro det eller ei, men dette er ikke engang halvparten av dem jeg har laget. Jeg har nemlig sydd over 20 slike snegler! De er nemlig veldig fine å gi i gave =)

Titt tei!

Hilsen Julie!
PS. Jeg håper flere der ute har bilder av Tilda-ting som dere har lyst til å dele på denne bloggen!

6 kommentarer:

 1. Det er jammen lenge siden det har vært noen innlegg her, ja. Nå ble jeg faktisk inspirert til å lage Tildating igjen. Disse sneglene ble utrolig søte! Flott innlegg!! HIlsen Siri:-)

  SvarSlett
 2. Å så glad jeg ble for å finne et nytt inspirasjonsbilde her inne :o) Nå er det jammen rett før jeg går til symaskina :o) har ikke så mange Tilda ting enda, men skal snart komme i gang :o)Disse sneglene var skikkelig søte. Hilsen Nina :o)

  SvarSlett
 3. Takk begge to for fine kommentarer! Så gøy å høre at dere også har lyst til å sy nye Tilda-ting :-) kos dere!

  SvarSlett
 4. Å så skjønne de er :)
  Tilda ting er bare helt nydelige :)

  SvarSlett
 5. hejsan.. va kul att du besökte min blogg.. Jag är inte med i pinterest.. har bara en "rolig sida" som mitt barnbarn visade där man kan göra roliga saker med foton..http://www.pizap.com/pizap-app.php?initialstate=collage&width=1920&var1=
  Den heter pizap.. om du går in där så kan du göra ramar o annat med dina foton...hoppas det va rätt nu...

  SvarSlett
 6. jeg har forsøgt skrive til dig på mailen, men den siger error hver gang - ville rigtigt gerne være en del af denne blog til ny inspiration ;o) Min mailadresswe er: susannem@thiassen.dk

  SvarSlett